Privatisteksamen

Har du behov for å forberede karakter i et fag eller ta eksamen i fag du ikke har fra før, så kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen.

Besøk av Utdanningskomiteen

Tirsdag og onsdag denne uken har Utdanningskomiteen besøkt Nordkapp videregående skole og Fagskolen i Nord ved studiested Nordkapp.

Husk å søke utstyrsstipend

Invitasjon til kontaktmøte mellom elev, hjem og skole

Nordkapp videregående skole inviterer elever og foresatte til kontaktmøte lørdag 15 oktober kl.10-14 i skolens kantine. Samtlige lærere og skolens ledelse vil være tilgjengelig for samtaler.

Har du fått skoleplass og trenger et sted å bo?

På sidene til vår elevkonsulent Kjersti Røst har vi samlet nyttig informasjon om boplass i Honningsvåg.

Bærekraftsuke hos 1AAA studiespesialisering

I forrige uke var det bærekraftsuke i 1. klasse studiespesialisering og på fredag ble prosjektet presentert for lærere og elever.

Årets siste LOSA samling

I begynnelsen av mai var det klart for årets siste samling for de som går Veksling LOSA. Her fikk elevene et variert opplegg for både det faglige og det sosiale.

Klage på standpunktkarakterer

Du kan klage på standpunktkarakter. Fristen for å klage er 10 dager etter at karakter er offentliggjort, mens hurtigklagefristen for VG3 elever er 2 dager.

Nyansettelser

Her er en liten presentasjon av vårens nyansettelser. Champoo er allerede begynt å jobbe hos oss og Emil begynner til sommeren mens de øvrige begynner til høsten.

Storslått åpning av nybygget

Onsdag 4. mai var det offisiell åpning av nybygget i vårt flotte nye auditorium. I et nærmest fullsatt auditorium var det flere taler og musikkinnslag som markering av at vi har fått et nytt tilbygg.