Ledig stilling – Administrativ konsulent

Nordkapp videregående skole har ledig 100 % fast stilling som administrativ konsulent. Søknadsfrist: 08.07.2022

Bærekraftsuke hos 1AAA studiespesialisering

I forrige uke var det bærekraftsuke i 1. klasse studiespesialisering og på fredag ble prosjektet presentert for lærere og elever.

Årets siste LOSA samling

I begynnelsen av mai var det klart for årets siste samling for de som går Veksling LOSA. Her fikk elevene et variert opplegg for både det faglige og det sosiale.

Klage på standpunktkarakterer

Du kan klage på standpunktkarakter. Fristen for å klage er 10 dager etter at karakter er offentliggjort, mens hurtigklagefristen for VG3 elever er 2 dager.

Nyansettelser

Her er en liten presentasjon av vårens nyansettelser. Champoo er allerede begynt å jobbe hos oss og Emil begynner til sommeren mens de øvrige begynner til høsten.

Storslått åpning av nybygget

Onsdag 4. mai var det offisiell åpning av nybygget i vårt flotte nye auditorium. I et nærmest fullsatt auditorium var det flere taler og musikkinnslag som markering av at vi har fått et nytt tilbygg.

Hils på skolehunden Arnold

For 3 uker siden fikk vi en ny "elev" her på skolen. Han skiller seg nok litt ut fra våre andre elever - han har 4 labber og en hale, gylden pels og han er 12 uker. Han heter Arnold, og er av rasen Olde English Bulldog og han er veldig glad i å hilse på folk.

Stian Høyen er tilsatt som rektor

Stian Høyen er tilsatt som rektor ved Nordkapp videregående skole. Han har fungert som rektor siden 01.09.2021.

Tysk språkassistent

Til høsten får vi hjelp til å bli enda bedre i tysk for da kommer det en tysk språkassistent som skal bistå oss i opplæringen av det tyske språket.

Kunst i auditoriet

I auditoriet i nybygget på Nordkapp videregående skole henger det et maleri av Bjarne Holst som det har tatt både tid og ressurser for å få restaurert.