Aktuelt

Det gror i reiselivsnæringen i Nordkapp

Elevene ved Nordkapp videregående skole har opprettet Ungdomsbedriften (UB) Nordkapp Eventyr". De har Pichet sitt produkt for ledergruppen ved skolen. 

Ledige lærerstillinger ved Nordkapp videregående skole

Det lyses ut faste stillinger og vikariat som programfaglærere og felles faglærere innenfor flere fag.  Søknadsfrist 17.04.2023

Torskeoppdrett - Den nye næringen på kysten i nord?

Torsdag 16. mars ble det holdt folkemøte om etablering av torskeoppdrett i Nordkapp kommune. En oppdrettskonsesjon for torsk i Nordkapp vil bli den første konsesjonen nord for Sør-Troms. 

Lysår, stjernetåke, sorte hull og Big Bang!

Nordkapp videregående skole hadde, fredag 10. februar 2023 besøk av astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard. Knut Jørgen kjørte en multimedia forelesning for våre elever og for elevene fra 10. klasse ved Honningsvåg skole.

Nå blir det andre boller ved skolen vår

Nordkapp videregående skole, vil fra skoleåret 2023/2024 tilby Vg2 baker- og konditorfaget. Dette er en bransje innenfor matfagene som «skriker» etter faglært arbeidskraft.

Husk å søke utstyrsstipend

Alle som tar videregående skole får utstyrsstipend. Fristen for å søke for høstsemesteret er 15. november, og 15. mars for vårsemesteret.  

Har du fått skoleplass og trenger et sted å bo?

  På sidene til vår elevkonsulent Kjersti Røst har vi samlet nyttig informasjon om boplass i Honningsvåg. 

Bærekraftsuke hos 1AAA studiespesialisering

I forrige uke var det bærekraftsuke i 1. klasse studiespesialisering og på fredag ble prosjektet presentert for lærere og elever.

Årets siste LOSA samling

I begynnelsen av mai var det klart for årets siste samling for de som går Veksling LOSA. Her fikk elevene et variert opplegg for både det faglige og det sosiale.

Klage på standpunktkarakterer

Du kan klage på standpunktkarakter. Fristen for å klage er 10 dager etter at karakter er offentliggjort, mens hurtigklagefristen for VG3 elever er 2 dager.

Til toppen