På grunn av dårlig vær deltok vi på arrangementet via Teams. Elevene fikk derfor teste ut hvordan man presenterer en forretningside digitalt.
Nordkapp videregående skole var representert med 3 ungdomsbedrifter, og det var elevene på restaurant- og matfag som stakk av med seieren med sin bedrift Vågen Catering UB, og sitt forretningskonsept som er lakseskinnsnacks. Premien er kr 3000 til bedriften og en veiledningsøkt med Innovasjon Norge.
Det er i år fire ungdomsbedrifter ved Nordkapp videregående skole, to av bedriftene i 3. klasse studiespesialisering med valgfag reiseliv, en bedrift fra 1. klasse naturbruk og en fra 1. klasse restaurant og matfag. Siste bedriften var de som stakk av med seieren i konkurransen.
Vågen Catering UB sin forretningside er å lage lakseskinnsnacks. Dette er et samarbeid med Grieg Seafood, som vil stå for råvareleveransen, og det ferdige produktet skal etter planen lanseres på det nye visningssenteret til Grieg Seafood, Ocean Stories.
Produktet er både bærekraftig og innovativt, og elevene fikk full score fra juryen både på presentasjonen, fremførelse og forretningsideen sin.