Aktuelt

Invitasjon til kontaktmøte mellom elev, hjem og skole

Nordkapp videregående skole inviterer elever og foresatte til kontaktmøte lørdag 14. oktober 2023, kl. 10.00 - 14.00. Vi møtes i kantina på skolen. 

 

Skole-hjem samarbeid er av stor betydning for elevens faglige og sosiale utvikling, og vi håper derfor flest mulig elever og foresatte har anledning til å komme. 

 

Hvem møter du på skolen?

Samtlige lærere vil være til stede, både kontaktlærere og faglærere. I tillegg vil skolens ledelse og ressursteam være tilgjengelige for samtaler etter ønske og behov frem til klokken 14.00. 

Program for for dagen 

Kl. 10.00: Velkommen ved rektor

Kl. 10.10: Møte med kontaktlærerne i klassene

Kl. 10.45: Kaffepause i kantina, enkel servering

Kl. 11.00: Faglærersamtaler.  

Hele invitasjonen kan lastes leses her. (PDF, 152 kB) 

Klage på standpunktkarakterer

Du kan klage på standpunktkarakter. Fristen for å klage er 10 dager etter at karakter er offentliggjort, mens hurtigklagefristen for VG3 elever er 2 dager.

Nyansettelser

Her er en liten presentasjon av vårens nyansettelser. Champoo er allerede begynt å jobbe hos oss og Emil begynner til sommeren mens de øvrige begynner til høsten.

Storslått åpning av nybygget

Onsdag 4. mai var det offisiell åpning av nybygget i vårt flotte nye auditorium. I et nærmest fullsatt auditorium var det flere taler og musikkinnslag som markering av at vi har fått et nytt tilbygg.

Hils på skolehunden Arnold

For 3 uker siden fikk vi en ny "elev" her på skolen. Han skiller seg nok litt ut fra våre andre elever - han har 4 labber og en hale, gylden pels og han er 12 uker. Han heter Arnold, og er av rasen Olde English Bulldog og han er veldig glad i å hilse på folk.

Stian Høyen er tilsatt som rektor

Stian Høyen er tilsatt som rektor ved Nordkapp videregående skole. Han har fungert som rektor siden 01.09.2021.

Tysk språkassistent

Til høsten får vi hjelp til å bli enda bedre i tysk for da kommer det en tysk språkassistent som skal bistå oss i opplæringen av det tyske språket.

Kunst i auditoriet

I auditoriet i nybygget på Nordkapp videregående skole henger det et maleri av Bjarne Holst som det har tatt både tid og ressurser for å få restaurert.

Offisiell åpning av skolens nybygg

Onsdag 4. mai er det endelig klart for åpning av nybygget, og skolen har invitert til både en offisiell markering samt en «åpen dag» for alle de som ønsker å komme å se.

Nytt utdanningsprogram - høsten 2022

  Fra høsten 2022 vil Nordkapp videregående skole tilby «Reiseliv og språk».