Hils på skolehunden Arnold

For 3 uker siden fikk vi en ny "elev" her på skolen. Han skiller seg nok litt ut fra våre andre elever - han har 4 labber og en hale, gylden pels og han er 12 uker. Han heter Arnold, og er av rasen Olde English Bulldog og han er veldig glad i å hilse på folk.

Stian Høyen er tilsatt som rektor

Stian Høyen er tilsatt som rektor ved Nordkapp videregående skole. Han har fungert som rektor siden 01.09.2021.

Tysk språkassistent

Til høsten får vi hjelp til å bli enda bedre i tysk for da kommer det en tysk språkassistent som skal bistå oss i opplæringen av det tyske språket.

Kunst i auditoriet

I auditoriet i nybygget på Nordkapp videregående skole henger det et maleri av Bjarne Holst som det har tatt både tid og ressurser for å få restaurert.

Offisiell åpning av skolens nybygg

Onsdag 4. mai er det endelig klart for åpning av nybygget, og skolen har invitert til både en offisiell markering samt en «åpen dag» for alle de som ønsker å komme å se.

Nytt utdanningsprogram - høsten 2022

Fra høsten 2022 vil Nordkapp videregående skole tilby «Reiseliv og språk».