Nordkapp maritime fagskole

Drømmer du om å seile din egen sjø med store, høyteknologiske og avanserte skip? Da er du på rett spor. Gjennom dekksoffiserutdanningen kan nettopp du ta styringen. Velger du Nordkapp maritime fagskole får du i tillegg Hurtigbåtkurs og Krisehåndteringskurs (Crowd & Crisis) inkludert i det to-årige studieløpet.

​Studieplan (PDF, 2 MB) Søk opptak Kvalitetssystem Meld avvik Reglement Opptakskrav  Skolerute Timeplan

Dekksoffiser

Dekksoffiser er en 2-årig fagskoleutdanning for deg som har fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev som matros eller fiske og fangst, eller som har relevant realkompetanse.

Verdenshavene er bare så vidt utforsket, og utnyttelse av havrommet er blant Norges viktigste satsingsområder i fremtiden. Derfor vil etterspørsel etter fagfolk med maritim kompetanse og erfaring fra sjøen være økende.

Dette studiet gir deg den teoretiske kompetansen til å løse dekksoffisersertifikat på ledelsesnivå. Og ikke minst - et hav av muligheter!

Nordkapp maritime fagskole

Nordkapp maritime fagskole er samlokalisert med Nordkapp videregående skole, og med relativt små studentgrupper får du tett oppfølging av lærerne og gode forutsetninger for å fullføre studiene. Fagskolestudentene er lokalisert sammen med fagskolens kursavdeling «North Cape Simulators» med umiddelbar nærhet til brosimulatorer. Skolen har videre bibliotek og kantine der vi tilbyr frokost, varm lunsj m.m. til fordelaktige priser. Elever og studenter kan kjøpe egne rabattkort i kantinen.