Velkommen til nytt skoleår 2021 - 2022

Klikk for stort bildeSkolestart er mandag 23. august.

Honningsvåg

Vg1 elever - møter i skolens kantine kl. 09.00.

Vg2 og Vg3 elever møter i skolens kantine kl. 09.30.

Nye borteboere med foresatte inviteres til uformelt møte søndag 22. august kl.18.00 på kantina.

Veksling LOSA

Alle elever Vg1, Vg2 og Vg3 møter i LOSA lokalene i sine kommuner mandag 23. august kl. 09.00.

Elever ved LOSA Alta møter på Alta videregående skole på klasserom K103 mandag 23. august kl. 09.00.

Bærbar PC

Alle elever som starter på vgs. må ha en personlig pc klar til skolestart 23. august.  Det er eleven selv som må skaffe pc, og eleven eier denne.  Dersom du ikke har egen pc, kan denne kjøpes enten hos en vanlig forhandler, eller for vg1 elever kan rabatert pc bestilles gjennom fylkeskommunal avtale. Her er mer informasjon om pc-ordning.

Lærebøker og læremidler

Alle elever ved videregående skoler får låne lærebøker gratis, men de er erstatningsansvarlige for det de låner ved skolen.  Klær, sko og forbruksmateriell som kladdebøker, permer, skrivesaker m.m. skal eleven selv skaffe.  Alle elever kan søke utstyrsstipend hos Lånekassen.

Boliger for borteboere

Skolen disponerer ikke egne elevhybler.  Se Facebook: Nordkapp: Hus/leilighet Kjøpe/selge/leie/utleie. Skolens elevkonsulent Kjersti Røst tlf: 99738005 kan være behjelpelig med formidling av kontakt til private utleiere.  Skolen disponerer noen vertsfamilier.  Dersom du er født i 2004 eller 2005 og ønsker å søke om vertsfamilie, ta kontakt med Kjersti Røst.

Kontaktmøte for elever med foresatte: Lørdag 16. oktober – Hold av datoen!
Her vil dere kunne få samtaler med kontaktlærer, faglærere, støttepersonell og ledelse.

Skolerute for 2021-2022

For mer praktisk informasjon se skolens hjemmeside.

Velkomstbrev blir sendt til alle inntatte elever, og kan leses her.