Sommerskole i matematikk - 2020

Illustrasjonsbilde. Bilde av viskelær og blyanter. - Klikk for stort bildeIllustrasjonsbilde. Bilde av viskelær og blyanter. Ulf Dahlslett Troms og Finnmark fylkeskommune og sparebankstiftelsen SpareBank1 Nord-Norge ønsker å tilby avgangselever i grunnskolen et 6 dagers matematikkurs.

Ønsker du å øke din motivasjon i matematikk?

Vi vil ha med deg som ønsker å øke motivasjonen i matematikkfaget og skal starte på videregående skole til høsten. Vårt mål er at du som elev øker motivasjonen faget gjennom praktiske øvelser, omvendt undervisning og inspirerende oppgaver.

Lærerne vil være Veksling LOSA-lærere som har lang undervisningskompetanse digitalt. Tilbudet gis til alle kommuner i utdanning øst (tidligere Finnmark).

Dersom du deltar på all undervisning er du med i trekning om 1 iPad

Påmeldingsfrist

5. juni

17. juni

Undervisningen blir i uke 25 og 26 fra kl. 09:00 – 12:30 inkl. pauser.

Uke 25: 17,18,19. juni

uke 26: 22,23,24. juni,

Du trenger kun en pc og hodetelefoner med mikrofon for å delta i undervisningen.

Påmelding til sommerskole i matematikk gjør du her.