Nyansettelser

Her er en liten presentasjon av vårens nyansettelser. Champoo er allerede begynt å jobbe hos oss og Emil begynner til sommeren mens de øvrige begynner til høsten.

Sandra Alnes er ansatt hos studiespesialisering som ny lærer i tysk og engelsk.
Sandra kommer fra Heidal i Gudbrandsdalen, men har de siste seks årene bodd og studert i Trondheim. Da hun skulle finne seg en ny jobb og hjemby fattet hun fort interessen for Nordkapp videregående skole både fordi skolen vår ligger langt mot nord men også fordi den ligger langs vår flotte kyst - som hun hadde hørt så mye om i oppveksten på innlandet.

På fritiden liker Sandra å buldre, tegne, bade i kaldt vann, og spille fele. Ellers er hun veldig interessert i språk, og skulle gjerne lært seg mange flere. Hun gleder seg masse til å bli kjent med skolen og byen vår.

Stian Jernquist Solberg er ansatt hos studiespesialisering som ny lærer i samfunnsfag og engelsk. Han er ferskt  utdannet lektor, og har tilbrakt de siste 5 årene som student ved NTNU i Trondheim. Opprinnelig kommer Stian fra Telemark, men har beveget seg stadig lengre nord for hvert år som har gått. Og nå skal Stian flytte så langt nord man kommer og dette gleder han seg veldig til. 

På fritiden bruker Stian mye tid på å holde seg oppdatert på hva som skjer i samfunnet og verden, både i og utenfor Norge. Det er en interesse og lidenskap som bare blir sterkere med årene. Utover det er Stian glad i kultur – musikk, teater, film og spill er kunstformer som han gjerne bruker fritiden sin på. Han ser veldig fram til å bli kjent med oss og gleder seg til tiden i Honningsvåg.

Andrea Hofmann er engasjert som språkassistent i tysk og vil være hos oss skoleåret 2022-2023. Andrea kommer  fra Tyskland, nærmere bestemt Mainz. Hun er 28 år og avslutter sine lærerstudier i tysk og fransk til sommeren. Hun har tidligere vært språkassistent i Dijon i Frankrike.

På fritiden liker Andrea å spille hockey, lage mat, danse og lære språk. Til sommeren vil hun gå på norskkurs. Andrea gleder seg til å komme hit til Honningsvåg.

Chompoo Chompoonuch Kristiansen er vår nye ansatte på renhold. Champoo er 45 år og kommer opprinnelig fra  Thailand. I Thailand har hun bl.a. jobbet som tannlege assistent, samt arbeidet som kokk både i Thailand og i Kina. Her i Norge har hun jobbet som renholder på flere steder; Scandic hotell, The View hotell, Taxisentralen og Lindbak. Champoo er gift, har en sønn på 8 år og bor i Honningsvåg.

På fritiden liker Champoo veldig godt å være i ute i naturen.

Emil Elde Skårset er ansatt som vår nye PP-rådgiver. Emil er 29 år og har akkurat fullført en masterutdanning  i grunnskolelærer med fordypning i spesialpedagogikk. Emil kommer opprinnelig fra Honningsvåg og vender nå tilbake til sine hjemtrakter etter 7 år i hovedstaden.

På fritiden setter Emil pris på en god bok, turer i fjellet og styrketrening. Ellers går tiden hans til musikk. Som oppvokst i Nordkapp har de ulike kulturinstitusjonene vi har her vært en stor del av oppveksten hans og som han nå ser fram til å komme hjem og få glede av igjen. Emil er også veldig spent på jobben, og gleder seg til å treffe alle kjente og ukjente fjes på skolen.


Vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss og ser fram til å hilse på dere alle!