Besøk av Utdanningskomiteen

F.v. Elisabeth L. Hansen, Johanne Salamonsen, Kristin Rajala, Maren Bakkevoll, Geir Stian Høyen, Jan Martin Rishaug og Hugo Salamonsen Jan Magne Gaare

Tirsdag og onsdag denne uken har Utdanningskomiteen besøkt Nordkapp videregående skole og Fagskolen i Nord ved studiested Nordkapp.

Nordkapp videregående og Fagskolen i Nord har vært så heldig å få besøk av Utdanningskomiteen i Troms og Finnmark fylkeskomme, her ved Hugo Salamonsen, Maren Bakkevoll, Kristin Rajala og Jan Martin Rishaug.

F.v. Hugo Salamonsen, Maren Bakkevoll, Kristin Rajala og Jan Martin Rishaug Johanne Salamonsen

De fikk omvisning på vår flotte skole herunder "nybygget", simulatoren og sjørettet anlegg. Videre fikk de en nærmere innføring om Fagskolen i Nord, Veksling LOSA, Nettskolen i Finnmark, kursavdelingen og generelt om vår marine og maritime skole.

I tillegg fikk de for anledningen servert en treretters lunsj som våre fantastiske elver ved Restaurant- og matfag hadde laget, og som de serverte i skolens restaurant.

Utdanningskomiteen viste til at de hadde hatt et både nyttig og trivelig besøk i forbindelse med sin komitereise. Etter lunsj onsdag bar det videre med fly, Bardufoss vgs var neste post på programmet.

Vi håper de reiser her i fra med bagasjen full av både mye og ny viktig kunnskap om vår skole.

Takk for besøket!

Til toppen